duminică, 7 iunie 2009

"Vara asta" vs. "Puşca şi cureaua lată"

Vară... Frumos anotimp ! Căldură, soare, mare, distracţie şi... goliciune. Canicula ne dezbracă efectiv, dezgolind "fetiţele" până la refuz. În fond, dacă e cald, pentru ce mai e nevoie de haine, nu ? Sau de bun-simţ... ?! Slab cunoscut acest termen, din păcate, printre unii tineri ai "vremilor". Desigur, aş fi ipocrită să spun că asemenea persoane nu există şi în anturajul meu şi că nu se întâmplă să apelez şi eu câteodată la o fustiţă puţin mai scurtă decât "prevede legea" bunului simţ. Dar mi se pare exagerat şi de prost gust să o ai într-atât de scurtă (fusta, mă refer), încât să îţi arăţi "ce ai tu mai de preţ" trecătorilor de pe cealaltă parte a trotuarului, trecători de toate vârstele, care îşi uită pentru moment statulul şi "salivează" la puştoaicele de 13-14 ani. Nu o fi normal că vara le dezbracă aproape în totalitate pe ele (e notabil că încă mai adoptă elemente vestimentare şi nu au renunţat pe deplin la ele pe perioada anotimpului cald), dar vi se pare normal ca un bărbat la 50-60 de ani să îşi "rupă" gâtul după puştoaicele acestea ? Mirarea vine din faptul că nici măcar nu vor să pară uimiţi de ceea ce văd, făcându-şi tradiţionala cruce la vederea "păcătoaselor", ci se uită cu un anume interes, gândindu-se probabil la "ce bărbat eram odată" (cum zise şlagărul contemporan). Stimabililor, chiar aşa ? Măcar o urmă de mirare în privirile dumneavoastră, să nu păreţi atât de plăcut surprinşi precum sunteţi.
Şi apropo de articolul precedent, de ce să nu îmi recunosc greşeala de a-i băga pe toţi domnii trecuţi cât de cât prin viaţă în aceeaşi oală. Să fie clar, mă refer la libidinoşii (scuzaţi, alt termen mai elevat pentru a denumi perversitatea la acea vârstă chiar nu am găsit; aştept sugestii !) care admiră (puţin spus) copilele care le-ar putea fi nepoate.
Ceva mai dezgustător de atât, mai rar. Alte preocupări precum pensia, tablele din colţul blocului sau ce le găteşte soţia dispar ca un fum când apare puştoaica.
Mai putem riposta într-o lume în care perversitatea, limbajul "de cartier" şi nepăsarea conduc ? Cu siguranţă, nu. Aşa că, fetelor, gândiţi-vă de două ori înainte să ieşiţi cumva îmbrăcate pe stradă. Asta dacă nu cumva vă place să fiţi admirate de un "public" de toate vârstele.

3 comentarii:

  1. Văd că ora la care l-ai scris e direct proporţională cu lungimea "fustiţelor"... Ce să zic... Ai dreptate...! Dar bucura-te... citeşte articolul asta şi ia-ţi cea mai scurtă fustă... http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/131483/Barbatii-ajung-impotenti-din-cauza-femeilor-cu-fuste-scurte-si-bluze-transparente.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Un neuron ajunge intr-un creier masculin.
    Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva...
    Yu-huuu striga neuronul.
    Striga degeaba, nici un raspuns.
    Yu-huuuuuu... nu este nimeni?repeta neuronul.
    Deodata din intuneric apare un alt neuron:
    Hei, ce dracu faci aici de unul singur?Suntem toti jos!
    Nu-i aşa ca e tare ???

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer,uneori le inteleg pe fetitele astea care ies imbracate asa pe strada.cand lasa biberonul si deschid si ele ochisorii,ce vad?fete despuiate,la Tv la fel,pe mai toate canalele de televiziune d-soare"frumoase",boite de nu mai stiu ele cum arata in realitate,cu sani frumosi(rezultati dintro dureroasa operatie estetica)fara carte(sau proaste cu diploma),dar care sunt la mare cautare in Romania.Ce ma scoate din sarite e ca p toate posturile,emisiuni gen Columbica si viata ei luxoasa p spatele unui batranel,te sufoca...!pai amaratele astea mici ce sa mai vada?e o lume a valorilor inversate,unde conteaza "ambalajul" mai mult decat orice altceva...de ce sa se casatoreasca cu un baiat simplu,fara mari venituri,care le iubeste,in loc sa se mai"repare"pe ici,pe colo si sa stea toata viata cu burta la soare,cum am mai spus,pe spatele unui mos cu bani,neputincios,pe care l a parasit pana si pacatul de batran ce e....

    RăspundețiȘtergere